At oprette samlede virtuelle marker og arbejde ud fra dem er virkelig noget, som sparer tid og ressourcer på bedriften, skriver Datalogisk i en pressemeddelelse. Management af markerne bliver mere enkel og lige til. Med Klynge-funktionen kan du for eksempel tage udgangspunkt i selve behandlingen på marken og på den baggrund lave én stor samlet mark for denne behandling. Hvorfor ikke arbejde på tværs af marker, hvor marker er samlet hhv. grupperet, så strukturen passer bedre til, hvordan du arbejder med markerne i praksis. Det kræver blot få klik i Næsgaard MARK, og så har du en samlet markplan = klynge, som du kan arbejde ud fra.

- En kompleks markplan er at finde rigtig mange steder rundt om på bedrifterne, det vil vi blandt andet afhjælpe med denne nye funktion i vores management program, fortæller Birger Hartmann og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Derudover er der utrolig meget synergi og effektivitet at hente, når landmanden med få klik kan skabe sin egen virtuelle mark, som det giver mening at arbejde med, når det gælder planlægning og udførelse.

Du kan således gruppere marker i henhold til, hvad du vil udføre i marken (du bliver fri for at kopiere den samme behandling ud for de enkelte marker). Det er i sig selv tidsbesparende. Du kan planlægge og registrere behandling på afgrødeniveau - én arbejdsgang og nemmere registrering.

Kort sagt: Alle marker kan grupperes med et Klynge-nr. uafhængig af forfrugtsmark, analysetal, afgrøde, gødningsnormer og bedrifter.

Du kan også udskrive arbejdssedler på de 'Klynger', du opretter, skriver Datalogisk i pressemeddelelsen.