Asmildkloster Landbrugsskole kan notere sig, at interessen for og anerkendelsen af Landbrugets Lederuddannelse er stor, det vidner den enorme interesse og de markante tilmeldingstal om. Allerede en måned før start på Produktionslederuddannelsen er der 30 tilmeldt uddannelsen på Asmildkloster Landbrugsskole, skriver skolen i en pressemeddelelse.

Den store interesse for uddannelsen som Produktionsleder der blev vist på informationsmødet før sommerferien, er nu ved at blive omsat i tilmeldinger til Produktionslederuddannelsen på Asmildkloster Landbrugsskole.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lige nu kan Asmildkloster skrive 30 produktionsledere på tilmeldingslisten, det er en markant tilslutning til skolens lederuddannelser.

- Det tegner godt for rekrutteringen af nye ledere til Danmarks landbrug, at interessen for uddannelse og udvikling er stor blandt de yngre kræfter. Landbrugets lederuddannelse med Produktionsleder og Agrarøkonomuddannelsen giver et solidt fundament for at etablere, drive og udvikle et landbrug som ansat leder eller ejerleder, og netop derfor er landbrugets lederuddannelser anerkendte og attraktive, siger forstander Lars Møgelbjerg Andersen.

Personlig udvikling

Det er skolens erfaring af uddannede landmænd søger en uddannelse, der er praksisorienteret og hvor der er mulighed for personlig udvikling i tæt samarbejde med underviserne og erhvervet - her er landbrugets lederuddannelse et godt bud.

- En lederuddannelse i landbruget skal udvikle den enkelte landmand. Det er landmandens viden, færdigheder og holdninger i den daglige praksis, der kan flytte noget. Der kræves personlige kompetencer i top uanset hvilke mål og drømme, der driver den enkelte studerende ? det giver Produktionsleder og Agrarøkonomuddannelsen sit bidrag til, fortæller Lars Møgelbjerg Andersen.

- På Asmildkloster Landbrugsskole arbejder vi med den enkeltes styrker i fokus, således at alle kan blive den bedste udgave af sig selv, siger forstander Lars Møgelbjerg Andersen.