Abonnementsartikel

Efter Traktorgården i Give opsagde samarbejdet med Deutz-Fahr, er der allerede en ny aftale i hus.

- Det er gået meget stærkt. Sådan fortæller Søren Kristensen, indehaver af Traktorgården i Give, som i sidste uge kunne offentliggøre at samarbejdet mellem Traktorgården og Deutz-Fahr importøren ophørte - og nu kan offentliggøre, at en ny forhandling er på plads.

- Det er en stor fornøjelse, at jeg har lavet en aftale med New Holland-forretningen J. Hundahl A/S, som har købt sig ind i forretningen, og dermed er vi fra dags dato New Holland-forhandler i området det midtjyske område, som Give ligger i centrum af.

Artiklen fortsætter efter annoncen

40 procent andel

J. Hundahl A/S har købt sig ind med 40 procent i forretningen i Give, og det er noget, som Søren Kristensen er rigtig godt tilfreds med:

- At J. Hundahl A/S ikke bare er med som back-up i forretningen, men er blevet medejer af forretningen giver en stor sikkerhed for forretningens fremtid, og dermed en tro på kunderne i vores område, fortæller Søren Kristensen.

Ligesom J. Hundahl A/S har forhandlingen af maskinerne fra MI's produktprogram, så har Traktorgården også haft MI-forhandlingen siden 2017, og det er blandt andet igennem MI, at Søren Kristensen og Søren Hundahl, Erik Hundahl, Claus Sørensen samt Martin Dalgaard kender til hinanden.

- Ja faktisk går vores historie længere tid tilbage, da Sørens far og vi solgte Leyland-traktorer tilbage i 70'erne og 80'erne, fortæller Søren Hundahl.

rich-media-2
Søren Kristensen (th) er den nuværende ejer af Traktorgården i Give, som han overtog efter faderen Eli Kristensen (th).

Gearet til service

Allerede i dag ankommer de første New Holland-maskiner til forretningen i Give, og i slutningen af ugen vil Traktorgården også være at finde sammen med New Holland-produkter på Landsskuet, hvor der udstilles New Holland-maskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der kommer ikke til at være den store forskel for vores kunder og medarbejdere i det daglige, og vi vil fortsat servicere de Deutz-Fahr kunder, som vi her i forretningen, fortæller Søren Kristensen, som samtidigt ser frem til at sælge New Hollands produktprogram til både nye og eksisterende kunder.

- Med J. Hundahl A/S ejerskab i forretningen, så er vi helt sikker på, at vi kan levere fuld service og opbakning til vores kunder alle ugens dage. Det gælder både servicering af maskinerne ved nedbrud og levering af reservedele, hvor vi hos J. Hundahl har et stort maskineri at trække på, fortæller Søren Kristensen.