Abonnementsartikel

Med J. Hundahl A/S udvidelse i det midtjyske, slår den nordvestjyske atter fast, at det handler om at være til stede lokalt.

J. Hundahl A/S dækker efterhånden et stort område med blandt andet New Holland-produktprogrammet i det nordvestjyske med den hovedbase i Thisted i Thy, en helt ny maskinforretning placeret i Skive og med en ejerandel af Skjern Maskinforretning.

Sammen med den nye anpart i Traktorgården i Give, så udvider J. Hundahl strategien om nærvær hos kunderne, men samtidigt et større forhandlerområde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi tror på at lokal servicering er vigtigt i dag, selvom andre maskinforretninger satser på det modsatte, så kan vi se, at det faktisk betyder noget at være tilstede i lokalområdet, fortæller Søren Hundahl.

Efter man sidste år byggede en helt ny maskinforretning i Skive, har man oplevet stor vækst i salget og tilgang af nye og eksisterende kunder.

- Det er bare super vigtigt, at de lokale kunder ikke skal køre alt for længe for at nå en forhandler, hvor der både er værksted samt butik, og det er derfor vi ikke mener, at vi kan dække området omkring Give fra Skjern, fortæller den jyske maskinhandler-direktør.

Brænder for forretningen

J. Hundahl A/A har købt 40 procent af Traktorgården i Give.

- Det er meget vigtigt for os, at vi ikke gå ind og total overtager forretningerne. For gjorde vi det, så tror vi ikke der vil være samme drive bag de enkelte forretninger. Vi kan mærke Søren Kristensen brænder for forretningen i Give, og der er potentiale for noget meget stort her, fortæller Søren Hundahl.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han bemærker også, at navnet Traktorgården forbliver, til trods for den nye ejerkreds af forretningen.

- Det er samme historie i Skjern. Det skal ikke hedde J. Hundahl A/S i Give eller lignende, da det er vigtigt, at vi bevarer de gode relationer, som de lokale kunder har til netop navnet Traktorgården og dermed bevare samme gode image, som Søren Kristensen har videreført fra sin far.