For anden gang har Miljø- og Fødevareklagenævnet afvist kommunens argumenter for ikke at lave en VVM-undersøgelse, og afgørelsen kan ikke ankes.

- Vejen Kommune har igen fået en våd klud lige i ansigtet i striden om den lukkede Skovgårdsvej vest for Vejen, skriver Facebook-gruppen: Vi respekterer den private ejendomsret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Facebook-gruppen har under hele sagen om vejstriden støttet Martin Lund Madsen i hans kamp for at lukket Skovgårdsvej.

Martin Lund Madsen afspærrede for otte måneder siden Skovgårdsvej ved Vejen med halmballer og skilte. Gårdejereen har fået højesterets ord for at Banedanmark og Vejen Kommune ulovligt har anlagt en vej over hans jord. Vejen Kommune har nu igen lidt nederlag med afgørelsen fra Miljø- og Fødevareklagenævnet i det seks år lange juridiske tvist om Skovgårdsvej.

Optimistisk formand

Tilbage i januar 2019 var formand for Teknik- og Miljøudvalget i Vejen Kommune, Vagn Sørensen (V), optimistiske omkring genåbning af vejen. Han udtalte dengang til Maskinbladet:

- Vi skal have vejen åben hurtigst muligt. Vi har i kommunen fået flere og flere klager fra berørte borgere, som er påvirket af vejlukningen i deres hverdag og ønsker vejen lukket op. Jeg har en klar forventning om, at Skovgårdsvej bliver lukket op for gennemkørsel i det tidlige forår, sagde Vagn Sørensen, formand og teknik- og miljøudvalget, Vejen Kommune.