Abonnementsartikel

Gårdejer Martin Lund Madsen forventer, at der vil gå fem-seks år, før den lukkede Skovgårdsvej i Vejen eventuelt genåbnes.

Avisen JydskeVestkysten beretter i dag om den berømte vejsag fra Vejen i anledning af, at det er et halvt år siden, gårdejer Martin Lund Madsen lukkede Skovgårdsvej, som kommunen har anlagt ulovligt på hans marker ved Vejen.

Og der er tilsyneladende ingen udsigt til en snarlig genåbning, og parterne taler kun sammen gennem deres advokater.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge avisen tygger Vejdirektoratet i øjeblikket på Martin Lund Madsens klage over den seneste ekspropriation, og imens har klagen opsættende virkning, så vejen tidligst genåbner, når direktoratet har truffet en afgørelse.

Martin Lund Madsen siger, at han agter han at anke til domstolene, hvis afgørelsen går ham imod. Det kan ifølge JydskeVestkysten vare nogle år, og først derefter kan selve ekspropriationssagen begynde, og den kan også ankes til flere instanser.

Og imens sagen er uafsluttet vil det have opsættende virkning.

- Så jeg vurderer, at der i al fald vil gå fem-seks år, før vejen genåbnes - hvis den nogen sinde åbnes. Det håber jeg, de har gjort sig klart på rådhuset, siger Martin Lund Madsen til avisen.