Abonnementsartikel

Landbruget skal blive bæredygtigt både miljømæssigt, socialt og økonomisk. Hvordan man lykkes med det, ønsker Radikal Ungdom København at debattere sig frem til.

Fordomme om københavnere er der masser af. Det er, som man ved, en forsamling kaffelatte-drikkende, halstørklædebærende, økoorienterede halal-hipstere uden basal forståelse for landmandens vilkår.

Men der er tilsyneladende et ønske om at forstå blandt de mest inkarnerede byboere. Radikal Ungdom København har nemlig inviteret SFU og Ventstres Ungdoms til et debatarrangement, hvor man debatterer landbrugets fremtid. Hvor skal man bevæge sig hen, og hvad skal der til politisk, for at landbruget har de rette muligheder. Det vil man se på torsdag 14. marts mellem klokken 19 og 22 i Radikal Ungdoms vante rammer i på adressen Bergthorasgade 15.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her vil Amy Rasmusssen fortælle om sin virksomhed Kiselgården på Vestsjælland, der producerer økologiske og biodynamiske grønsager til, Frederik Lean vil dele erfaringer fra sine projekter inden for foodtech og om foreningen for vertical farming Growstac, mens Kaare Larsen vil fortælle om sin virksomhed Brunbjerggaard i Nordsjælland, hvor han driver en mælkeproduktion på 180 røde malkekøer.Arrangementet er kommet i stand i et samarbejde med græsrodsorganisationen Verdens Bedste Fødevarer.