Der kan være mange grunde til at vælge naturpleje på sin ejendom. Men uanset om man ønsker at gøre det til en forretning, eller om man udelukkende ser dyrene som en rekreativ værdi, så er det vigtigt at få styr på økonomien og reglerne. Derfor holder Djursland Landboforening informationsmøde om naturpleje, hvor deltagerne kommer til at høre meget mere om reglerne for tilskud til naturpleje, effekten for naturen og ikke mindst lytte til landmand Steen Knudsens erfaringer med naturpleje. Det skriver landboforeningen i en pressemeddelelse.

Udover Steen Knudsens egne erfaringer, vil Seges-konsulent Heidi Buur Holbeck gennemgå de centrale regler i tilskudsordningen "Tilskud til pleje af græs- og naturarealer". Med eksempler bliver der sat fokus på de typiske fejl i kontrollen af tilskud til pleje af græs- og naturarealer, så lodsejeren selv fremover kan have større fokus på at undgå fejl.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter en pause med sandwich og erfaringsudveksling vil Lars Dyhrberg Bruun, biolog, Syddjurs Kommune og Mette Noe Bach, natur- og miljøkonsulent, Djursland Landboforening, fortælle om initiativer og projekter omkring naturpleje.

Mødet finder sted på torsdag den 27. september klokken 17 til 20.