Efter at rådgivningsvirksomheden LMO lancerede NemLøn for 14 dage siden, har den nye digitale løntjeneste vist sig at være en succes ud over alle grænser:

- Det er fantastisk så stor efterspørgsel, der har været på NemLøn. Landmænd fra hele landet har henvendt sig for at komme på, og vi må da indrømme, at det overstiger alle vores forventninger, at NemLøn på bare to uger er blevet så stor en succes, fortæller Anders Jensen, der er projektleder på NemLøn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Flere hundrede på NemLøn

NemLøn er en del af LMOs nye, digitale kundeportale MitLMO, som samler alle landmandens nødvendige data og oplysninger ét sted med kun ét login. På blot to uger har 230 landmænd allerede tilmeldt sig den nye lønløsning og bruger nu NemLøn til at indberette løn for ansatte:

- Det viser jo bare, at vi er på rette spor. LMO har en klar ambition om at være i front med digitalisering. Både MitLMO og NemLøn et led i en overordnet plan for udvikling af digitale løsninger, der kan effektivisere landmandens arbejde og skabe vækst på bundlinjen, understreger LMOs direktør, Jan Winther.

NemLøn fungerer ved, at landmanden som arbejdsgiver via den nye kundeportal MitLMO indberetter lønoplysninger direkte i LMOs lønsystem:

- Det er fremtidens digitale lønløsning, da NemLøn kombinerer den lette netadgang med behovet for fortrolig og sikker indberetning. Det gør arbejdsgiveren tidsmæssig uafhængig, giver en sikker dokumentation på indberetningen og der er samtidig en kompetent lønassistent til at udarbejde lønnen korrekt, fortæller Anders Jensen.

Kan indberette døgnet rundt

Når lønnen er indberettet vil lønassistenten i LMO udarbejde den endelige lønseddel, som overføres til medarbejderen og arbejdsgiveren. Dermed får landmanden mulighed for at indberette lønoplysninger døgnet rundt på en nem, overskuelig og smart måde:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi oplever tydeligt, at vores kunder kan se værdien i, at der nu er en nem, sikker og smart måde, at indberette løn på. De kan nu indsende lønoplysninger hele døgnet uafhængig af, om deres lønassistent er at træffe på arbejde. De kan indberette via pc, tablet eller telefon og har altid de senest indberettede oplysninger til at ligge, næste gang de skal indberette løn, siger Trine Lejsgaard, der er løntovholder i LMO.

NemLøn er fremtidens lønløsning

Ifølge projektleder, Anders Jensen, er han overbevist om, at NemLøn er og bliver fremtidens måde at indberette løn på. I LMO har rådgivningsvirksomhedens lønassistenter gjort en stor indsats for at sikre, at alle landmænd er kommet godt i gang med NemLøn. Anders Jensen spår dog, at der de kommende måneder vil være en endnu store efterspørgsel på den nye digitale løsning:

?Vi tror på, at NemLøn kan spare landmanden kostbar tid, som han i stedet kan bruge på andre vigtige opgaver. Samtidig er det en løsning, som ikke har nogle geografiske begrænsninger. Uanset om du som landmand bor i Jylland, på Fyn eller Sjælland kan du bruge NemLøn. Derfor forventer vi, at endnu flere arbejdsgivere vil komme på NemLøn de kommende måneder, så det inden længe vil være helt naturlig, at lønadministration sker via NemLøn, fastslår LMOs projektleder.