Den digitale verden er over os, og du kan godt forvente en helt anderledes hverdag, hvor kontorarbejdet bliver nemmere og mere smidigt, forudser afdelingschef Carsten Møller Andersen fra LMO

For landmanden anno 2016 er det ikke længere nødvendigt at have skrivebordet fyldt med ringbind og regninger fra leverandører printet ud på A4 papir. Der er gennem de senere år sket en rivende udvikling, som gør, at mange processer er blevet digitaliseret. Og udviklingen fortsætter.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi er på vej derhen, hvor du som landmand kan sidde i din traktor eller gå rundt i stalden og med få klik kan sende fx en faktura til betaling eller finde en foderrapport i dit e-arkiv.

- Carsten Møller Andersen, afdelingschef LMO

- Vi er på vej derhen, hvor du som landmand kan sidde i din traktor eller gå rundt i stalden og med få klik kan sende fx en faktura til betaling eller finde en foderrapport i dit e-arkiv. Din hverdag bliver lettere og frigiver tid til andre ting i din produktionsstyring, siger afdelingschef Carsten Møller Andersen fra LMO.

Mange af LMO?s kunder benytter sig allerede i dag af digitale løsninger som LMO Summax eller Auto-Bogføring. Produkter, som gør hverdagen nemmere, fordi du med blot få klik på computeren kan sende arbejdet videre til regnskabsassistenten.

- LMO er med helt fremme i udviklingen af digitale løsninger, og der er ingen tvivl om, at det kommer danske landmænd til gode. Digitalisering af regnskaber, elektronisk opbevaring af fx fakturaer og markplaner og digitalisering af årsregnskaber er blot det første skridt på vejen i landmandens digitale verden, siger Carsten Møller Andersen.

Bedre benchmarking

LMO har hele tiden fokus på at implementere nye løsninger, så arbejdsprocessen bliver forenklet og giver så store fordele som muligt. Hele tiden med fokus på dig som landmand og slutbruger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Du skal selvfølgelig have de bedste produkter til en konkurrencedygtig pris. Når vi taler om økonomisystemet Summax, så giver den øgede digitalisering mulighed for benchmarking på alt lige fra vaccineforbrug til en bestemt fodertype. Auto-Bogføring henvender sig primært til mindre virksomheder, og her bliver processen lettet blandt andet med en indbygget automatisk tekstgenkendelse på bankens kontoudtog. Det giver en mere ensartet bogføring og er sammen med den nemme håndtering med til at give dig som landmand en gevinst i hverdagen, siger Carsten Møller Andersen.

Når alle bilag ligger "i skyen", kan det tilgås digitalt for både LMO og for landmanden selv ? uanset om computeren åbnes på hjemmeadressen eller måske i sommerhuset.

- Der sker utroligt meget inden for den digitale udvikling, og der er ingen tvivl om, at den vil fortsætte. Lige nu ser vi kun toppen af isbjerget, siger Carsten Møller Andersen.