Det sløje danske sommervejr afholder ikke danskerne fra at grille. Det kan man mærke på Danish Crowns forædlingsfabrik i Sønder Felding, hvor afdelingschef Kim Smed melder om et forrygende salg.

- Vi har et lille plus i forhold til sidste år. Klassikere som bøffer og burgere er altid efterspurgt til grillen. Og så er marinerede flanksteaks blevet et stort hit i de senere år. Det er nemt lige at hive sådan en vare op af køledisken i supermarkedet, så man ikke selv skal lave marinaden derhjemme. Det giver værdi for kunden, forklarer Kim Smed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

At den lette løsning er populær, understreges af et forbrug på 700-800 kilo marinade på en travl dag på slagteriet i Sønder Felding.

- Det rækker til cirka 10 tons kød og viser, at det er en god idé at forædle sine varer, fastslår Kim Smed.

På trods af det gode salg er der dog ingen ændringer i afregningsprisen for oksekød hos Danish Crown.