Siden Kongskilde lancerede Stonebear 2.60 på Agritechnica, har der været stor interesse for markedets største stensamler. Derfor gennemfører Kongskilde nu en danmarksturné med tre demonstrationer rundt om i landet.

Demonstrationerne foregår i perioden 13.-16. september hos landmænd i Nordjylland, Sydjylland og på Sjælland. Der vil være fokus på den øgede produktivitet og den bedre kvalitet af såbedet, som Stonebear 2.60 kan tilbyde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi oplever, at landmændene nu ser stensamleren som et reelt alternativ til for eksempel stenstrenglægning hos kartoffelproducenter.

Kjeld Toftgaard, Nordic Sales Manager hos Kongskilde

- Kapaciteten er øget med op til 50 procent i Stonebear 2.60, som er vores nyeste generation af stensamlere, siger Kjeld Toftgaard, Nordic Sales Manager hos Kongskilde og uddyber: Vi oplever, at landmændene nu ser stensamleren som et reelt alternativ til for eksempel stenstrenglægning hos kartoffelproducenter.

Kjeld Toftgaard fortæller videre, at den første produktionsserie af Stonebear 2.60 længe har været udsolgt, og at tilbagemeldingerne fra de første danske kunder er virkelig gode.

Øget kapacitet og hastighed

I Stonebear 2.60 er arbejdsbredden øget til 6,2 meter, og tanken rummer op til 5 tons sten. Den er udstyret med højtipfunktion, så den kan læsse sten direkte af i en container eller lastvogn. Produktiviteten er op til 2 hektar i timen ved en arbejdshastighed på 6 kilometer i timen.

Stonebear 2.60 klarer sten op til 50 centimeter, men nok så interessant er, at den kan finkæmme for sten ned til en størrelse på 3 centimeter, så den efterlader et fint såbed til kritiske afgrøder som grønsager.

Artiklen fortsætter efter annoncen

esu