Copenhagen Capacity, Invest in Denmark og Dansk-Tysk Handelskammer kårede onsdag den tyske kemi-virksomhed Bayer, som "German Company of the Year".

I hård konkurrence blandt 28 nominerede tyske virksomheder, faldt valget på den tyske kemi-virksomhed, som blandt andet producerer planteværn til dansk landbrug.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er en meget stor ære for Bayer at modtage prisen som German Company of the Year,

Marion McPherson, administrerende direktør Bayer

- Det er en meget stor ære for Bayer at modtage prisen som German Company of the Year, siger Bayers administrerende direktør, Marion McPherson.

Stor interesse

Der har været en stor interesse for den første German Company of the Year med 28 ansøgninger/indstillinger fra hele landet.

Reiner Perau, adm. direktør for Dansk-Tysk Handelskammer siger:

-De mange gode ansøgninger gjorde det svært at udvælge tre kandidater. Bayer, Lidl og Rohde & Schwarz har dog gjort det lidt bedre end andre i forhold til de tre kriterier: vækst, innovation og investering. Alle finalister er gode eksempler på, hvordan en ny tilgang og et højt ambitionsniveau kan skabe arbejdspladser og succes i Danmark. Alle nominerede kombinerer dansk og tysk know-how på en innovativ måde, hvilket skaber værdi, nye muligheder og ikke mindst vækst.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bayer har været i Danmark i 65 år og har 120 ansatte.