Abonnementsartikel

I Danmark opruster østriske Pöttinger med ny servicetekniker.

Vækst og fremgang er vigtig for Pöttinger og Danmark har gennem de sidste mange år været et vigtigt marked, hvor professionalisme hos de danske landmænd og maskinstationer er noget man respekterer og ser meget op til i hjemlandet Østrig.

Derfor oprustes der med en ny Servicetekniker i Danmark således, at organisationen kan imødekomme kundernes behov.

Kunden i centrum.

Potentialet for vækst i Danmark er stort og det skal sikres via pålidelige og gode relationer til kunden.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Salg, service og reservedele er som en samlet enhed meget vigtig, for det er her at grobunden for maskinsalget skabes.

Claus S. Hansen er 31 år og bosat i Toftlund, Sønderjylland. Han har en landbrugsfaglig baggrund og har de seneste ni år været ansat hos Lindholm Maskinstation. Claus medbringer stor faglig viden omkring Pöttingers produkter, hvor især Terrasem-såmaskinen er hans speciale:

- Vores organisation styrkes med tilgangen af Claus. Vi har fået en faglig kompetent Servicetekniker, som med sit rolige væsen og vilje til at løse opgaver, kan sikre en fremtid, hvor vi kan fastholde den velkendte Pöttinger service helt i top, fortæller Lars Andreasen, Salgschef for Pöttinger i Danmark.

Claus S. Hansen glæder sig til de nye udfordringer, og til at bruge sit allerede gode kendskab til Pöttingers produkter:

- I min tid hos Lindholm Maskinstation har jeg været i tæt kontakt med Pöttinger, hvor jeg har fået et rigtig godt indtryk af fabrikkens mange produkter. Det er medvirkende til, at jeg glæder mig til de nye udfordringer, fortæller Claus S. Hansen.

Claus S. Hansen skal indgå i tæt samarbejde med den eksisterende organisation i Danmark, så Pöttingers danske succeshistorie kan blive endnu større.

- Med vores nye organisation i Danmark, er vi sikret specialister, som vil komme vores kunder til gode, siger Gregor Dietachmayr, Afdelingschef for Salg og Marketing hos Pöttinger.