Abonnementsartikel

Agri-Norcold har udvidet deres frysehus i Vejen for at få plads til kød fra Danish Crown, der har flyttet en del af sine frysehusopgaver dertil.

Mandag åbnede Nordeuropas største frysehus i Vejen, der skal indfryse, lagre og videresende meget af kødet fra Danish Crown. 100.000 kubikmeter er bygget til det eksisterende frysehus, og det er nu på størrelse med seks fodboldbaner. Det gør det til Nordeuropas største frysehus. Det skriver Danish Crown på koncernes hjemmeside.

- Hver eneste palle har sin plads i det automatiserede system. Det betyder, at de kan gå helt ned på karton-niveau og finde vores varer og sende dem de rigtige steder hen, siger leder af Danish Crowns frysehus-afdeling, Lisbeth Andersen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Gennem længere tid har frysehus-afdelingen gennemført flere strukturændringer. Det betyder, at den interne frysehus-funktion mange steder er blevet nedlagt og udliciteret til andre virksomheder såsom Agri-Norcold.

- Vi har haft frysehusene over hele Danmark, men nu samler vi dem i Jylland, og i fremtiden vil en meget stor del være i Vejen. Vi kan hente store driftsfordele via et stort lager i stedet for flere små, siger Lisbeth Andersen.