Abonnementsartikel

Fermentering giver Uhrenholt I/S et godt dækningsbidrag, og fuld udnyttelse af råvarer, vækstpotentiale og sundhed.

Det er ikke den stramme lugt af svin, der slår os i møde, da vi træder ind i staldene på Uhrenholt I/S. Man er ikke i tvivl om, at der er grise i stalden, men lugten er meget afdæmpet.

- Det er på grund af foderet, fermenteringen holder fordøjelsen af protein oppe og stanken nede, siger Poul Uhrenholt Jensen, der viser rundt i staldene. Han har fermenteret uafbrudt i 12 år uden fejlgæring. Han har danmarksrekord i fermenteret vådfoder og det højeste dækningsbidrag (DB) i smågriseproduktionen i Danmark, siger han selv.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få adgang til alle artikler på Maskinbladet.dk
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.