Arrangementer

Tilføj arrangement
, Andet

Summax webinar

Bogfør, betal og færdig!
Bliv digital med din bank og få straksbogført dine bilag i Summax
Til vores summax webinar i oktober vil du blive meget klogere på e-fakturaer – også kaldet EAN fakturaer. Webinaret er både for dig, der allerede bruger e-faktura, men også hvis du ønsker at få et indblik i, hvad du kan få ud af dette modul.

Vi gennemgår bl.a.
Hvad er en e-faktura?
Hvordan modtages e-faktura?
Hvordan behandles e-faktura i Summax?
For de fleste e-fakturaer kræver det ikke megen behandling andet end at betale og godkende. I dag kan man med alle banker aktivere en betalingsaftale i Summax – det betyder, at betalingen også er klaret med et klik.

Det behøver ikke at være svært at komme i gang med at modtage de første e-fakturaer, og man kan som udgangspunkt gøre det uden at skulle i kontakt med sine leverandører. Hos Velas kan du nemlig modtage de fleste digitale fakturaer som e-faktura, når du sender dem til Summax. Dermed kan du drage fordel af den automatiske bogføring og betaling i ét klik fra hvilken som helst leverandør. Man kan selvfølgelig også gå til sine leverandører og bede dem sende deres faktura som e-faktura. De lander dermed direkte i Summax til nem betaling og straksbogføring.

Branchejob logo
Den automatiske høst-oplevelse

Den automatiske høst-oplevelse

Claas viser hvor skabet skal stå, når vi taler høstkapacitet med fuld automatiske indstillinger. Den nye Lexion hybrid-serie gemmer på gode detaljer inde som ude.

Udvalgte PARTNERS

reklame