Arrangementer

Tilføj arrangement
, Møde

Regionsmøde i planteproduktion

Landbrug & Fødevarer og Sektor for Planteproduktion i L&F afholder ét af de regionale møder om kvælstofregulering og andre planteavlspolitiske emner på Landbo Limfjord onsdag d. 20. november 2019 kl. 19.00-22.00. Kom og hør indlægsholderne og vær med i debatten.

Indlægsholderne vil komme ind på det politiske arbejde med kvælstofreguleringen i Danmark og det faglige grundlag for de indsatser, som landbrugerhvervet rammes af, status på de kollektive indsatser og de kommende krav om flere efterafgrøder i 2020/2021.

Indlægsholderne vil komme med eksempler på, hvorledes de ser muligheder for en mere hensigtsmæssig kvælstofregulering og vil præsentere det pågående arbejde med, hvorledes vi styrker planteproduktionen i Danmark i en verden med stadig udfordrende rammevilkår.

Vi er udfordret - så er der tørke - så regner det for meget... så kan vi ikke høste i tide eller få efterafgrøderne i jorden. Kom og fortæl om dine udfordringer i det nordvestjyske, så indlægsholderne har noget at tage med hjem til det videre arbejde.

Du kan tilmelde dig direkte på http://www.lf.dk/tilmelding-2019
Eller tilmelde dig hos Landbo Limfjord på 9615 3000.

Alle er velkomne.

Branchejob logo
Den grønne ørn er landet - og prøvekørt

Den grønne ørn er landet - og prøvekørt

X9 rotormejetærskeren er blevet prøvekørt, og der gemmer sig flere nye detaljer på det nye grønne flagskib fra John Deere.

Udvalgte PARTNERS

reklame