Med sådan et produkt burde kartoffelavler Aage Christensen, Stormgård, ved Aabybro, være en glad mand. Ikke desto mindre, må han som sine kolleger se, at kartoflerne trænges mere og mere væk fra familien Danmarks spiseborde. Ind kommer ris, pasta, bulgur, couscous, linser og andet eksotisk.

- Kartoflens mange gode egenskaber burde i disse klima- og slanketider feje alt andet af banen, siger en - i øvrigt meget smilende - Aage Christensen og tilføjer:

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.