Automatisk oplæsning:

Semler Agro og Kring Agro forlænger samarbejdet

00:00
Hastighed: ???x
00:00

I december 2020 indgik parterne den hidtidige største maskinhandel sammen. I alt 14 maskiner indgår i aftalen og i fredags den 2. juli kom dagen, hvor Semler Agro skulle overlevere alle maskinerne til Kring Agro.

Semler Agro og Kring Agro fornyede i december 2020 deres aftale, hvor fornyelsen medførte en stor levering af landbrugsmaskiner. Alt i alt er der tale om en ordre på 14 maskiner fra Semler Agro.

Kring Agro, der er et topmoderne markdriftsselskab med et dyrket areal på 2.000 hektar inklusive forpagtnings- og pasningsaftaler, har sit fokus på planteproduktion indenfor salgsafgrøderne hvede, byg, maltbyg, raps og græsfrø.

Der er tale om i alt 14 maskiner; Heriblandt 6 John Deere-traktorer, 2 John Deeremejetærskere, 1 Kramer teleskoplæsser. Dertil kommer 3 Väderstad-redskaber, blandt andet en stor 9,25 meter Väderstad-Carrier med de nye og revolutionerende Cross-Cutter disc, samt en 6 m Rapid såmaskine-

For Kring Agro ser de frem til at forsætte det tætte samarbejde med forlængelsen af en samlet maskinløsning fra Semler Agro, hvor der forsat er fokus på oppetid, maskinomkostningerne pr. hektar og høj driftssikkerhed.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Begge parter ser frem til at fortsætte samarbejdet og få maskinerne i fuld drift gennem høsten og efterårsarbejdet.

Fredagens maskinoverdragelse blev markeret hos Kring Agro på Follerupgaard