Pöttinger viser på Agritechnica en ny topmodel inden for kombipressere.

Impress 185 VC Pro er det mundrette navn på den nye kombipresser fra østriske Pöttinger. Der er tale om et variabelt ballekammer på den nye rundballepresser, som kan producerer balle fra 0,9 til 1,85 meter i diameter.

- At vi nu kan komme helt op på 1,85 meter i diameter er virkelig noget som er populært, og derfor har vi også allerede solgt to af de nye pressere i Danmark, fortæller Lars Andreasen, salgschef for Pöttinger i Danmark.

rich-media-1
Der er allerede slutsolgt to af de nye Impress 185 pressere i Danmark til kommende sæson.

32 knive

Der er mulighed for at få en snitter monteret på Impress-presseren , hvor den teoriske snitlængde på 36 millimeter opnåes ved at have 32 knive i indgreb. Som på de øvrige Impress-modeller, så trækkes knivene ud på siden af presseren for vedligehold i halvanden meters højde. Noget den danske salgschef fremhæver som et godt arbejdsmiljø frem for at knivene trækkes ud på jorden, og man skal sidde bukket ned til vedligeholdelsesarbejdet.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Pöttinger har desuden opdateret indpakkeren på presseren, som nu kører med 36 omdrejninger i minuttet. Ophænget til indpakkeren sker under presseren, hvilket skulle give et lavt tyngdepunkt og lettere håndtering af den større diameter på ballerne.

Op Agritechnica 2019 får presseren officiel premiere.