Stroco Agro og Powtec har skiftet navn til WekoAgro Machinery og samler alle aktiviteter under ét navn.

Aktiviterne samles, og der kommer et navneskifte hos importøren af Horsch og Annaburger, Stroco Agro, og maskinforretningen Powtec, som blandt andet sælger AVR kartoffelteknik.

- Den nye konstellation bliver en klar fordel for kunderne, fortæller adminsterende direktør Tom Myrdal, om navne ændringen til Weko Agro Machinery.

- Vi samler aktiviteterne og gør det enkelt. Med den nye konstellation kan kunderne få en bredere palette af maskiner og tilbehør til landbrug og maskinstationer hos os. Vi tilbyder samme gode service og som noget nyt, udstyr til kartoffelsortering og græsbehandling. Vi har vægtet, at det nye program også er kvalitetsmaskiner som vores øvrige sortiment.

Kompetente ejere

Da Stroco Agro 2000 blev grundlagt, var den første kunde i forretningen Frijsenborg Gods ved familien Wedell. Nu indgår Bendt Wedell i ejerkredsen, og Tom Myrdal fortæller, at det siger noget om tilliden til virksomheden:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det er en klar fordel for os, at Bendt Wedell er del af ejerkredsen med sit store kendskab til landbrug og landbrugssektoren. Ud over Bendt Wedell består ejerkredsen af Lotte Strøier, som har været del af driften helt fra starten og bestyrelsesformand Christian Dybdal Christensen, der bidrager med stor komerciel erfaring, forklarer Tom Myrdal.

Tættere på kunderne

Medarbejderne i WekoAgro Machinery er godt tilfredse med navneskiftet og ser frem til at kunne sælge og markedsføre de mange løsninger under samme firmanavn.

WekoAgro Machinery er importør af maskiner til jordbearbejdning, plantebeskyttelse, såning og kartoffelsortering, og sælger derforuden vandings- og transportløsninger og udstyr til græsbehandling.

De er på de enkelte forretningsområder eneimportør af maskiner fra tyske Horsch og Annaburger samt sloveniske SIP.

WekoAgro Machinery fortæller, at ved at sælge direkte til kunderne og ikke have et forhandlernet betyder, at kunderne har tættere adgang til specialistviden.

- Vi sender løbende vores medarbejdere på uddannelse hos vores leverandører. Det giver en stor knowhow og mulighed for hurtigt at afhjælpe eventuelle problemstillinger i sæsonen. Det er noget af det, vi er kendte for, og det skal vi fortsætte med i den nye konstellation, fortæller Tom Myrdal.