Abonnementsartikel

Salget af maskinforretning til Danish Agro Machinery sikre kunder og medarbejdere en stabil fremtid.

Efter Jan Pedersen har drevet maskinforretning i præcis 30 år, har han nu fået sikret generationsskiftet i Vinderup Maskinforretning A/S efter den danske Claas-importør, Danish Agro Machinery har købt 75 procent af forretningen.

- Det kommer dog ikke til at betyde ændringer for kunderne, da alting fortsætter som hidtil, fortæller Jan Pedersen, som stadig ejer de sidste 25 procent af forretningen. Det er planen, at Danish Agro Machinery overtager de sidste 25 procent af aktierne om fem år i 2022.

Danish Agro Machinery har købt sig ind i hele forretningen, hvilket betyder, at de to afdelingerne i henholdsvis Vinderup og Nykøbing fortsætter som hidtil, ligesom afdelingen for skov og have-aktiviteter i Vinderup Skov- Have, og selskabet med egen import af VM Loader i Vinderup Maskiner også er overtaget af Danish Agro Machinery ? og der er ikke planer om at lave om i den del af forretningen:

- Danish Agro Machinery vil viderføre VM Loader-brandet, og det glæder mig, fortæller Jan Pedersen, som bestemt ikke er færdig i maskinbranchen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Styrke forretningen

Jan Pedersen regner med, at han fortsætter i forretningen efter 2022.

.- Om fem år er jeg 60 år gammel, og derfor er det allerede nu rart at kan sætte flueben ved generationsskiftet for Vinderup Maskinforretningen, og det er meget vigtigt for mig, at de nye ejere vil videreføre den forretning, som er blevet opbygget over de sidste 30 år, fortæller den vestjyske maskinhandler, som bemærker, at med Danish Agro Machinery sikres ikke bare kunderne, men også medarbejderne en fremtid.

.- Det ligger Danish Agro Machinery meget på sinde, at fortsætte alt som hidtil, og dermed også holde fast i alle medarbejdere, samt den daglige gejst, som der altid har været i Vinderup, og det glæder mig meget, da de gode medarbejdere er grundlaget for succes i maskinforretningen, fortæller Jan Pedersen.

- Der er ingen tvivl om, at den kanon hurtige udvikling i landbrugsmaskinbranchen bliver vi nød til at følge, og derfor er jeg sikker på, at denne løsning vil styrke forretningen væsentligt, og kunderne kommer ikke til at mærke forskel.

Også til private

Tilbage i 2015 købte Vinderup Maskinforretning Bjergby Motorservice, for at specialisere sig yderligere inden for skov- og have-aktiviteterne til både private og virksomheder. I den anledning købte den tidligere ejer af Bjergby Motorservice en andel af Vinderup Maskinforretning, men han er nu købt ud.

- Klaus Brask-Nielsen fortsætter som daglig leder af Vinderup Skov og Have, og det er jeg rigtig glad for, da det efterhånden også er blevet et vigtigt område, at have fokus på. Danish Agro Machinery vil også fortsætte med den del i både Vinderup og Nykøbing.