Den danske importør af Horsch og Annaburger, Stroco-Agro, har netop fået importen af SIP i Danmark.

SIP har netop offentliggjort, at man har lavet aftale med en ny importør i Danmark.

Det bliver Stroco-Agro, som fra 1. december har fået importen af den slovenske procent SIP, hvor produktprogrammet tæller skårlæggere, spredere samt river.

Den nye danske importør har netop skrevet under på aftalen, og nu skal den nye organisation bygges op:

- Det er meget vigtigt at understrege, at de medarbejdere hos Stroco-Agro, som lige nu tager sig af Horsch og Annaburger, fortsat kun skal koncentrere sig om de to produkter. Der bliver opbygget en ny support organisation, som skal tage sig af SIP-produkterne, da det er vigtigt at holde fokus på de enkelte produkt-grene for at stå konkurrencedygtig, fortæller Jesper Fogsgaard, direktør hos Stroco-Agro.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Gode maskiner

Baggrunden for at vælge SIP som endnu et mærke i organisationen skyldes en vision om at dække flere brands, ligesom ejerkredsen bag Stroco-Agro købte Powtec for et par måneder siden.

- Vi har set SIP an, og der har kørt nogle maskiner hos Skamstrup Maskinstation i løbet af sæsonen, som vi har fulgt for at sikre os, at maskinerne er af en ordentlig kvalitet, og vi må sige, at vi er positive overfor produkterne, fortæller Jesper Fogsgaard, som nævner, at det hele nu skal løbes ordentligt i gang:

- Det bliver ikke med fuld smæk på fra dag et. Vi skal først have styr på baglandet med reservedele, service og være klar til at kunne give den rigtige opbakning til de maskinstationer og bedrifter, som investerer i nogle SIP-redskaber.

Han fortæller, at indtil videre så får den nye import til huse i Hammel, som er hjemstedet for Stroco-Agro.

Forretning i udvikling

SIP har netop på Agritechnica offentliggjort, at man på alle ny maskiner nu vil tilbyde tre års garanti i forbindelse med virksomhedens 65 års jubilæum.

- Vi er 300 ansatte på fabrikken og har de seneste tre år haft en pæn omsætningsstigning på 27 procent hvert år, hvilket betyder, at vi nu er oppe på 6.000 maskiner årligt, hvilket næsten er en fordobling af vores produktion på tre år, fortæller Uros Korze, direktør hos SIP.

Han fortæller, at 20 procent af omsætningen hentes på hjemmemarkedet i Slovenien, mens 80 procent eksporteres til primært Østrig, Tyskland, Holland og New Zealand.

- Vi har inden for de senere år oprettet egen salgsorganisation i Polen, England og i Frankrig, og vi er rigtig glade for, at der er faldet en aftale på plads med Stroco-Agro om forhandling af SIP i Danmark.

rich-media-1
Uros Korze er direktør hos SIP, og han fortæller om stor fremgang for den slovenske producent af maskiner til grovfoderbjergning. Foto: Morten Damsgaard.