Elanco Animal Health overtager Stellamune fra Pfizer.

Elanco Animal Health har overtaget de to vacciner Stellamune Mycoplasma og Stellamune One fra Pfizer. Stellamune har i mange år været den markedsledende vaccine mod mycoplasma-lungesyge hos svin, og med overtagelsen af Stellamune, går Elanco nu for første gang ind på markedet for vacciner. 

Stellamune var den første one-shot-vaccine på markedet mod mycoplasma-lungesyge hos svin – en af de sygdomme i svineproduktionen som medfører de største økonomiske tab, og som findes i 66 procent af SPF-besætningerne i Danmark.

Stellamune er den eneste vaccine, der er registreret til vaccination på dag syv, og via et adjuvans-system sikres beskyttelse af grisen fra dag syv til slagtning.

Udvidelser i Europa

Samtidig har Elanco opkøbt produktionsfaciliteter i Sligo i Irland. De nylige udvidelser er en del af Elancos strategi om at vokse sig endnu større på det europæiske marked og at udvide Elancos produktsortiment inden for eksisterende og nye markeder herunder markedet for vacciner. 

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Hos Elanco er vi stolte af fremover at kunne sælge vacciner, og Stellamune passer perfekt ind i vores nuværende produktportefølje til svin. Vi har i forvejen et stærkt netværk inden for svineproduktionen og gode relationer til svinedyrlægerne i Danmark, og vi glæder os til at kunne tilbyde vores kunder endnu flere produkter,udtaler Kurt Lynggaard Nielsen, Business Unit Manager for Elanco Animal Health i Norden.