Medarbejderne på Hvamgård har været med til at udvikle en effektiv recept til pattegrise. Det holder dødelighed og diarré nede i farestalden.

Sergii Tsybulskyi og Tetiana Tsybulska har arbejdet på Hvamgård i næsten fire år. De viser mig rundt i farestalden, hvor Sergii Tsybulskyi er manager. Her er plads til 650 søer. Som så mange andre svineproduktioner bøvler de med mange små og svagtfødte grise. Det har givet stof til eftertanke. Efter at have forsøgt sig med mange af markedets energitilskud, har medarbejderne og ejeren af Hvamgård, Danni Hvam Mikkelsen, taget konsekvensen og udviklet deres helt egen opskrift på power til pattegrise.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få adgang til alle artikler på Maskinbladet.dk
Få adgang nu
Allerede abonnent? Log ind
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.