Sammenlign både købere og sælgere, før du dækker dig af.

Landbruget er en traditionel branche i en global verden. Meget handel foregår manuelt - med en telefon i hånden og en sælger i den anden ende. Men ved du reelt, om det er den rigtige pris, du handler til? Hvor mange priser har du fået, og hvor langt væk vil du hente korn til dit foder, hvis prisen er rigtig?

I fremtiden kan du fortsat handle foder via telefonen. Det foregår bare via en app, hvor du kan sende din handel i udbud og sikre dig den bedste pris via handelsportalen: Commoditrader. Med den bliver det muligt at byde på korn og råvarer i hele Europa samt at sammenligne både købere og sælgere og deres varer. Hyo har besøgt en ny bruger, der er startet op på portalen umiddelbar før høst.

Platformen giver mig en
pejling på priserne i et
afgrænset område,
og jeg kan dække mig af,
når prisen passer mig

En pejling på prisen

Frank Johannesen er direktør og medejer af Klitgaard Agro ved Hals med opdræt af 120.000 slagtesvin og Civagaard med 4.500 søer og deres smågrise. Her blander de alt foder til smågrisene selv og en del af foderet til slagtesvinene. Det løber op i 12.000 til 14.000 tons foder om året, der skal produceres. Derfor er prisen på kornet ikke ligegyldig.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind