sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Skandinavisk træf hos Grimme

00:00
Hastighed: ???x
02:41

Kortet over hele skandinavien er helt retvisende for deltagernes nationalitet i det store mødelokale hos Grimme Skandinavien i Rødkærsbro.

rich-media-1
Der bliver udvekslet erfaringer blandt de store maskiner. Foto: Jørgen Ahler.

Her er serviceteknikere fra Sverige, Norge, Finland og Danmark samlet for at lære om de nyeste maskiner fra virksomheden.

- Hvert andet år samler vi folk her for at , siger Søren Tougård, der er tovholder på kurset hos Grimme Skandinavien.

rich-media-2
Masser af ny viden og tips og tricks bliver delt ud på kurset i Rødkærsbro. Foto: Jørgen Ahler.

I år er fokus blandt andet på de nye EVO-maskiner.

- Vi startede tirsdag med produktgennemgang på EVO-optagerne. De skal formidles videre ud i Norge, Sverige og Finland. Og så har vi haft kursus på hydraulik og el , siger Søren Tougård, der til dagligt arbejder med salgssupport hos Grimme Skandinavien.

rich-media-3
Varm kaffe og varmt lokale på dag to, hvor asa-lift maskinerne bliver gennemgået. Foto: Jørgen Ahler.

En af deltagerne, som har taget turen flere gang til Rødkærsbro for at blive klogere, er servicetekniker Jo Mahle fra det norske Eiksenteret Furnes.

- Det er meget udbytterigt det her. Vi har fået god info om forskellige rutiner og ikke mindst opbygningen af de forskellige maskiner, siger Jo Mahle.

rich-media-4
Jo Mahle har taget turen fra Norge til Rødkærsbro for at blive klogere på de nyeste maskiner. Foto: Jørgen Ahler.

Kurset løber over to dage, hvor der også er tid til udveksling af erfaringer med nye og gamle kollegaer fra de nordiske lande.

- Hele pointen er jo at de skal få et større kendskab til vores maskiner, reservedele og så selvfølgelig også en masse tip og trick, som de faktisk også kan være med til at give til hinanden, siger Søren Tougård.

rich-media-5
Uffe Jensen fra Grimme Skandinavien gennemgår maskinerne. Foto: Jørgen Ahler.

Johan Stark, der er Servicetekniker hos Söderberg & Haak Kvänum AB i Sverige, har før været med til kurset.

- Det er altid godt at være med her. Vi får en masse ny viden med hjem om de nyeste maskiner, hvilket er guld værd. Samtidig er det altid rart at se nogle af de folk man efterhånden har lært at kende fra branchen, siger Johan Stark.

rich-media-6
Johan Stark har før været med til kurset i Rødkærsbro. Foto: Jørgen Ahler.

Og netop det med det sociale er faktisk vægtet højt hos Grimme Skandinavien.

- Det er rigtig vigtigt for mange af nordmændene og svenskerne sidder jo med en mand der ved noget om Grimme. Så er det godt at komme herned og få noget info og snak med kollegaer. I går aftes var vi også ude at spise og få lidt øl og hygge. Det giver helt sikkert også noget, siger Søren Tougård med et smil på læben.

rich-media-7
Socialt samvær er også vægtet højt på kurset. Foto: Jørgen Ahler.

Afslutningen på et veloverstået kursus bliver da også fejret med en god sandwich og lidt Grimme-Skandinavien vand. Før deltagerne vender snuden hjem mod deres respektive lande.

- Det har været super hyggeligt. Ja, det har været en rigtig fin tur det her, siger en tilfreds Jo Mahle før han kører hjem til Norge.

rich-media-8
Hele holdet samlet hos Grimme Skandinavien i Rødkærsbro. Foto: Grimme Skandinavien.
rich-media-9
Foto: Grimme Skandinavien.