Lyt til artiklen:

Danish Agro indgår international aftale om digital siloovervågning

00:00
Hastighed: ???x
01:26

Danish Agro introducerede SiloInsite til de danske landmænd i 2022, og løsningen har i dag etableret sig i dansk landbrug med 627 installerede sensorer fordelt på 250 bedrifter, oplyser Danish Agro i en pressemeddelelse. Efter et år på det danske marked har Danish Agro underskrevet en international aftale, som forpligter Danish Agro til at nå 1000 installationer inden for et år på koncernens markedsområde.

De første SiloInsite-enheder har allerede fundet vej til udlandet gennem Danish Agro-koncernens datterselskab Vilomix. Her har en kunde i Letland erhvervet 28 sensorer. Derudover er den digitale løsning ved at blive afprøvet i Finland, hvor batteriets holdbarhed testes i det hårde vintervejr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er glade for den modtagelse, som SiloInsite har fået. Vores digitale løsninger er udviklet for at skabe værdi for landmanden og landbruget, og det viser interessen - både den danske og den udenlandske - at vi har formået her. Vi har i den nye aftale samtidig forbedret den nationale support til installationerne, siger Birgitte Feld Mikkelsen, Digital Lead Smart Farming i Danish Agro.