Lyt til artiklen:

Vintervejr giver store problemer, når der skal hentes grise til slagtning

00:00
Hastighed: ???x
01:21

Efter snevejr har ramt det meste af landet, har Danish Crown oplevet store problemer for de chauffører, som skal afhente grise til slagtning. Flere biler har oplevet at sidde fast i sneen, når de skulle til eller fra en afhentning.

Danish Crown opfordrer nu til, at man sørger for at få ryddet og saltet eller gruset, så lastbilerne ikke kører fast, og chaufførerne kan gå sikkert rundt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har behov for alt vores transport- og slagtekapacitet for at nå så langt som muligt med slagtninger inden jul. Derfor skal vi sikre en effektiv afhentning, så slagterierne kan køre med bedst mulig kapacitet, og det vanskeliggøres, når vi, som eksempelvis i går, oplever at have fem biler, der sidder fast i en afhentning simultant, siger Nicolaj Nørgaard, der er direktør for Danish Crown Ejerservice i en pressemeddelelse.

Han opfordrer til, at man gennemgår tilkørselsforholdene, hvis man har en afhentning på vej.

- Det gælder både for at opretholde produktiviteten, og mindst lige så meget at chaufføren har sikre og ordentlige arbejdsforhold uden glatte ramper og svær tilgængelighed, siger Nicolaj Nørgaard.