Lyt til artiklen:

Grisekongres sætter fremtiden i højsædet

00:00
Hastighed: ???x
01:49

Abonnementsartikel

Fællesskab, udvikling og innovation. Grisekongres 2023 sætter fokus på dansk griseproduktions fremtid.

Temaet for årets grisekongres er "Vores fremtid".

Landbrug & Fødevarer Gris, der sammen med Seges arrangerer kongressen, mener, at dansk griseproduktion står overfor en lang række udfordringer. Hvordan de udfordringer håndteres og tackles, er afgørende for branchens fremtid, lyder det i en pressemeddelelse fra L&F Gris.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vores fremtid afhænger af vores evne til at samarbejde. Og til at skabe bæredygtige løsninger, som sikrer, at vi fortsat kan producere kvalitetsfødevarer til forbrugere i hele verden, siger Erik Larsen, formand for L&F Gris.

Men der skulle være mange løsninger på vej. Den danske grisebranche byder på masser af innovative løsninger, som er med til at sikre, at fremtiden ser både spændende og lys ud.

- En af de ting, jeg er mest stolt af ved vores sektor, er den innovation, virkekraft og det stærke fællesskab, vi har. Det er en helt unik position, som vi skal være stolte af. Men det forpligter også. For den er ikke opbygget af sig selv, og den kræver, at vi står sammen, siger Christian Fink Hansen, direktør for L&F Gris.

Grisekongres 2023 byder på et væld af indlæg, som kredser om dansk griseproduktions fremtid. Fagligheden i griseproduktionen er i højsædet, men kongressen byder på meget mere. Fællesskab, politik, markedsanalyser og et indblik i omverdenens syn på dansk griseproduktion skal tilsammen give et indblik i det, som også er temaet for kongressen: "Vores fremtid".