Lange alleer med blandt andet ahorn og kastanjetræer fører til Sanderumgaard Gods på Østfyn. På markerne omkring bliver der dyrket frøgræs, rødsvingel, strandsvingel, rug, hvede, byg og raps, men her bliver også dyrket masser af grøntsager som kartofler, løg og asparges.

Sammensætningen af produkter er nøje planlagt ud fra jordens ydeevne, og som godsets navn antyder, så har bedriften meget sandjord. Det er også derfor, Sanderumgaard i 2001 gik over til reduceret jordbearbejdning.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.