Lyt til artiklen:

Traktor med hævet frontlæsser flået af lastbil ved kollision med bro

00:00
Hastighed: ???x
01:32

Abonnementsartikel

En lastbil med en traktor på ladet ramte onsdag aften en bro med så voldsom kraft, at traktoren blev flået af ladvognen.

Der var ingen personer, der kom til skade, da en transport af en traktor endte galt onsdag aften ved 20.30-tiden.

En lastbilchauffør skulle transportere en traktor med frontlæsser via Ulvedalsvej på rute 186, nord for Thorning i Midtjylland. Men da lastbilen skulle køre under en bro ramte den hævede frontlæsser broen, og traktoren blev revet af lastvognen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Den voldsomme kraft, der skete, da frontlæsseren ramte broen gjorde, at surringsmaterialet blev flået fra hinanden, og traktoren blev derfor revet af lastbilen, siger Anders Simonsen, der var indsatsleder på stedet for Midtjysk Brand & Redning til Maskinbladet.

Han fortæller, at der ikke var nogen personer, der kom til skade ved ulykken.

- Der var heldigvis ikke andre trafikanter i nærheden, for så kunne traktoren nemt have ramt dem. Lastbilchaufføren var selv rystet, men ikke mere end han selv kunne få løftet traktoren tilbage på ladet med sin kran, siger indsatslederen.

rich-media-2
Ulykken skete der, hvor Skovvej krydser Ulvedalsvej, nord for Thorning i Midtjylland. (Foto: Google Maps)

Efter ulykken har indsatslederen også vurderet skaderne på broen.

- Der er nogle afskalninger på broen, og der er beton, der er brækket af, men broen er farbar - både at køre under og over. Vi havde bemanding fra stationen i Kjellerup ude i aftes for at rydde beton op fra broen og glas og olie fra traktoren, siger Anders Simonsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sagen er nu givet videre til Silkeborg Kommune, da der også er sket skader i asfalten der, hvor traktoren ramte.