Abonnementsartikel

Maschio Gaspardo benyttede den italienske messe, Eima, til at vise den nye Opera 600 Isotronic, der er en disc-såmaskine med flere former for gødningsplacering.

Mange såmaskiner udvikles som singlemaskiner, og udbygges efterfølgende til kombimaskiner med gødningsplacering. I udviklingen af den nye Opera 600 har Maschio Gaspardo vendt udviklingen på hovedet, og er startet med at designe en maskine med mulighed for gødningsplacering.

- Der er stigende interesse for at kunne udbringe og placere en præcis mængde gødning, samtidig med at afgrøden etableres. Derfor er Opera 600 udviklet med gødningsplacering, og da der er forskellige opfattelser af, hvor gødningen skal placeres, er såmaskine designet, så den let kan indstilles til at opfylde de forskellige krav, siger Efrem Toninelli, produktmanager for såmaskiner hos Maschio Gaspardo.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.