Abonnementsartikel

Maschio Gaspardo benytter den italienske maskinudstilling Eima til at introducere en ny enkorns-såmaskine med en arbejdsbredde på op til 12 meter og med central påfyldning af både gødning og frø.

Chrono 800 kalder Maschio Gaspardo den en ny serie af enkorns-såmaskiner, der omfatter to modeller med enten 12 eller 16 rækker. Som modelbetegnelsen antyder, er de nye såmaskiner monteret med Chrono-såenheder, som producenten introducerede for et par år siden.

Chrono er designet til at arbejde med op til 15 kilometer i timen, og kan arbejde i såvel bearbejde som ubearbejdet jord. Såskærene er ophængt i et parallelogram, der er med pneumatisk affjedring og trykregulering, der indstilles fra terminalen i førerkabinen. Hvis det er nødvendigt, kan der arbejdes med et tryk på op til 300 kg på de enkelte såskær.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.