Lyt til artiklen:

Forening genstarter ungdomsudvalg

00:00
Hastighed: ???x
01:47

I 2022 har Dansk Limousine Forening fået ni nye medlemmer under 30 år. Den relativt store tilgang af unge, som vil Dansk Limousine Forening, glæder i den grad foreningens bestyrelse, det skriver foreningen i en Pressemeddelelse.

Mange unge får kendskab til Dansk Limousine Forening via forældre, eller venner/bekendte med stor interesse for limousiner. Især på dyrskuerne ses det, at de unge har stor energi og entusiasme. Det gælder både som engagerede hjælpere og som meget ihærdige og dygtige udstillere af egne dyr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nyt ungdomsudvalg

Foreningens unge har derfor sat sig for at sætte fornyet gang i foreningens ungdomsudvalg, som ellers har ligget i dvale i flere år. Et nyt ungdomsudvalg er derfor blevet dannet. Det nye seks medlemmer store ungdomsudvalg har fået den 23 årige Mathias Nymann Olsen som formand.

Hovedformålet med ungdomsudvalget er, at skabe et fagligt og socialt sammenhold for unge mennesker under 30 år med interesse for Limousineracen. Og udover at mødes på landets dyrskuer, vil udvalget løbende arrangere fælles besætningsbesøg og andre arrangementer.

Det er ligeledes udvalgets ønske at holde faglige arrangementer med eksempelvis dommerkursus, kåringskursus, og andre faglige input.

Udvalgets aktiviteter støttes økonomisk af Dansk Limousine Forening. Dette er blot en af måderne hvorpå foreningen signalerer, at foreningen vil ungdommen. Det oplyses i øvrigt, at unge under 25 er fuldgyldige medlemmer af foreningen på særlige vilkår - nemlig til halv pris.