Abonnementsartikel

Vilofoss har udviklet et nyt E-vitamintilskud, som giver bedre optagelse i kalve, der får et stærkere immunforsvar og dermed en bedre fravænning.

EUROTIER: Vilofoss har lanceret et nyt fodertilskud til kalve, der netop er blevet præmieret med en sølvmedalje af Eurotier.

Navnet på det nye produkt er E-Force til kalve, og produktet består af naturligt og letoptageligt E-vitamin, der beskyttes mod oxidering af Lecithin.

Eurotiers sølvmedalje er tildelt for produktets evne til at booste kalves immunitet i kraft af lettere optageligt E-vitamin, hvilket er en fordel særligt omkring det tidspunkt, hvor kalvene skal fravænnes mælk og i gang med andet foder.

- Fravænning betyder normalt et dyk i immunforsvaret afspejlet i plasmavitamin E, og efter fravænning har kalve ofte for lave plasma-vitamin-E-koncentrationer, og som følge heraf er de mere modtagelige for infektioner, fortæller produktchef Per Theilgaard fra Vilofoss.

 

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.