Lyt til artiklen:

L&F bliver en del af Plantebranchen

00:00
Hastighed: ???x
01:26

Landbrug & Fødevarer har allerede i dag fokus på udvikling og salgsfremme af plantebaserede fødevarer. Sidste år etablerede L&F derfor branchefællesskabet PlanteVærket, som i tæt samspil med medlemmerne arbejder for at skabe bæredygtige markeder for plantebaserede fødevarer i Danmark.

- I PlanteVærket har vi gjort os nogle gode erfaringer. Vi oplever en stor interesse for at komme i gang med plantebaserede fødevarer på en måde, hvor forretningen også er økonomisk bæredygtigt. De erfaringer og udfordringer vi har oplevet, tager vi med videre, når vi nu melder os ind i Plantebranchen, siger Klaus Jørgensen, områdechef i Landbrug & Fødevarer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Klaus Jørgensen understreger, at PlanteVærket vil fortsætte uændret og ikke bliver påvirket af indmeldelsen i Plantebranchen.

- Når vi melder os ind nu, er det for at øge samarbejdet på tværs. Vi ønsker vi at udvide og øge samarbejdet endnu mere til gavn for en fælles dagsorden om en stærk plantesektor i Danmark, siger han.

Vi er en stor organisation med et dybdegående kendskab til den danske fødevaresektor. Målet med at blive en del af Plantebranchen er at dele den viden og de erfaringer vi har, og så er jeg slet ikke i tvivl om, at vi kommer til at få gode input den anden vej, siger Klaus Jørgensen