sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Sådan finder du et logistikfirma

00:00
Hastighed: ???x
02:04

Alt efter hvad opgaven går ud på, er det nødvendigt at finde et firma der kan løse lige præcis den opgave du står med.

Så hvis du står med en stor og kompleks logistisk opgave og har brug for et firma, så kan du med fordel læse denne artikel.

Tal med dit netværk

Hvis du skal have fundet et firma, der kan klare en opgave for dig, uanset hvilken type opgave hvad det så end er, så er det bedste sted at starte, i sit netværk. Da det er sandsynligt at du kender nogen, eller kender nogen der kender nogen, kan man spare en del tid og hvis man er rigtig heldig, en del penge. Fordelen ved at bruge dit netværk er, at det oftest består af folk der har dit bedste for øje og du kan derfor, stole på at få en ærlig og objektiv henvisning.

Søg på internettet

Hvis man ikke kender nogen, eller har andre i sit netværk som kan sætte en i forbindelse med det man søger, kan man altid hoppe på internettet, hvor man hurtigt kan finde det man leder efter. Du klikker dig bare ind på Google og søger på "logistikfirma" eller "logistikfirmaer nær mig" og du vil herefter kunne vælge fra søgeresultaterne. Du kan også springe søgningen over og kigge på et firma som f.eks. Liso Logistics der kan klare de fleste opgaver.

Læs anmeldelser på nettet

Inden du vælger et firma, bør du undersøge de forskellige firmaer lidt nærmere. Det kan du gøre ved at læse anmeldelser på internettet. Du kan benytte dig af sider hvor man kan bedømme firmaer, som f.eks. Trustpilot, eller du kan klikke dig ind på firmaernes sociale medier og læse de forskellige anmeldelser.

Få mere end et bud på opgaven

Hvis du har fundet nogle forskellige firmaer på internettet, bør du bede dem alle sammen om at give dig et tilbud på opgaven. Når du flere end et enkelt tilbud på en opgave, har du større chance for at du kan finde et firma, der kan levere lige præcis det du ønsker og til den bedst mulige pris. Du kan også bruge prisen på det bedste tilbud, til at forhandle prisen ned, ved et andet firma.