Lyt til artiklen:

W. Domino solgt til tysk virksomhed

00:00
Hastighed: ???x
01:58

W. Domino har 23 medarbejdere og har speciale i fremstilling af foderautomater, vægtsystemer og udmugningsanlæg primært til svineproduktion.

- Med WEDA og W. Domino er det to meget erfarne og moderne virksomheder, som nu går sammen, udtaler Klemens Westerkamp, administrerende direktør for WEDA.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det skriver WEDA i en pressemeddelelse.

Weda har eksisteret i mere end 80 år og har mere end 50 års erfaring i landbrugsbranchen og arbejder i hele verden. Domino har eksisteret i mere end 60 år og har indtil videre hovedsageligt fokuseret på det europæiske marked. Begge virksomheder har en stor kundebase og er respekterede aktører på markedet for staldinventar og effektivisering af svineproduktion.

- Helt fra begyndelsen har der været et meget positivt og konstruktivt forløb omkring forhandlingerne med Weda, og begge parter glæder sig til samarbejdet, fortæller Allan Trøjborg, administrerende direktør, og Judith Domino, økonomidirektør, fra W. Domino A/S.

Allan Trøjborg fortsætter i virksomhedens ledelse, mens Volker Schönig bliver administrerende direktør. Judith Domino fortsætter som økonomidirektør i W. Domino A/S.

Samarbejdet vil resultere i mange synergier og fordele for alle involverede parter, f.eks. indenfor produktudvikling, det samlede udbud af produkter, markedspositioner og produktion.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har kendt W. Domino i mange år og har altid set Domino som en virksomhed med gode kvalitetsprodukter. Derfor var vi også interesseret allerede fra den første henvendelse om eventuelt køb af virksomheden. Nu forventer vi et frugtbart samarbejde med W. Domino og glæder os til en god fremtid for fabrikken i Ølhom, udtaler Klemens Westerkamp.