Johs. Mertz A/S udvider sortimentet indenfor mekanisk ukrudtsbekæmpelse med forhandling af det tyske mærke Treffler.

Hidtil er det tyske mærke inden for ukrudtstrigling - Treffler - blevet solgt af Hollandske Manatmachine, og det får nu en lokal forhandler i Johs Mertz.

- Vi har længe ønsket at få udvidet vores produktsortiment med
et anerkendt mærke indenfor mekanisk ukrudtsbekæmpelse, og Treffler har stået øverst på ønskelisten, udtaler Kurt Ødegaard fra Johs Mertz og fortsætter:

- Vi sælger i forvejen løsninger til de økologiske landmænd, så et unikt produkt som Treffler passer som hånd i handske.

Patenteret fjedersystem

Treffler-striglerne kan fås i alle arbejdsbredder helt op til 27 meter. Redskaberne indeholder et unikt og patenteret fjedersystem, der bevirker at ukrudt ovenpå for eksempel en kartoffelkam får samme "tæsk" og jorddækning som ukrudt nede i kammen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Udover strigler har Treffler netop introduceret modellen TGA250-430, der er en gennemskærings-stivtandsharve. Den kan arbejde øverligt og kører på bogiehjulophæng, hvilket skal give en præcis arbejdsdybde på ned til 2 cm og med gåsefodstænder et overlap på 8 cm.

rich-media-1
Treffler TGA kan monteres i frontliften - f.eks. i kombination med en "opblander-harve". Pressefoto.

TGA250-430 kan fås med en række forskellige efterharver og valser - heriblandt en patenteret fjeder-stavpakkervalse, der både knuser stængler og samtidig holder valsen ren.

Johs. Mertz er i forvejen importør og forhandler af en række maskiner til det økologiske landbrug. Eksempler er Steketee-rensere og redskabsrammer, Vanhoucke-rækkebrændere, REMA-kartoffeltoptrækkere og traktormonterede skårlæggerskæreborde fra HoneyBee.

rich-media-2
Dobbeltfjedersystemet giver indstilling af tandtryk fra 100 - 5.000 gram. Pressefoto.