Administrerende direktør i Alltech Danmark, Morten Biel Hansen, er indtrådt i messekomitéen.

Bæredygtighed er et nøgleord for Alltech, og det vil direktøren blandt andet bidrage med i endnu højere grad på NutriFair.

- Landbruget står overfor en række udfordringer, der gør det sværere i fremtiden at drive landbrug, som man gør i dag. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at landmanden får inspiration og redskaber, der gør landbrugsproduktionen mere bæredygtig uden af fjerne rentabiliteten, mener Morten Biel Hansen, der er nyt komitémedlem i NutriFair.

Morten Biel Hansen vil fokusere på at bringe nye og relevante aktører med på messen, der udvikler innovative løsninger til landbruget.

- Alltechs grundlæggende dna, og vores daglige arbejde, er med et fokus på at bidrage til en sikring af et bæredygtigt landbrug, hvor vi tager hensyn til dyr, forbrugere og miljøet. Jeg ser det som et vigtigt parameter, at NutriFair præsenterer landmanden for de fremtidssikrede løsninger, siger Morten Biel Hansen og fortsætter:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Gennem mit netværk og arbejde vil jeg forhåbentlig kunne præsentere speakere og udstillere på NutriFair, der kan give besøgende inspiration til at fremtidssikre landbruget bæredygtigt, uden at det bliver omkostningstungt for landmanden.

rich-media-1
Stemningsbillede fra NutriFair 2019. Pressefoto.

Faglig vinkel

Morten Biel Hansen afløser Flemming Lauritzen fra NutriDoc, der har siddet i komitéen i otte år. Det var en samlet komité, der pegede på Morten Biel Hansen som nyt medlem, da han er kendt i branchen for sit engagement og viden inden for området.

- Vi arbejder hele tiden på at gøre messen mere relevant for vores besøgende og udstillere. Her bidrager Mortens baggrund og netværk til det, NutriFair står for, hvor vi gerne vil repræsentere alle sider af landbruget ud fra den faglige vinkel. Morten har en stor viden og en god energi, som jeg glæder mig til, at de besøgende høster udbytte af på NutriFair, siger Jørgen Kronborg, projektleder på NutriFair.

Projektleder på NutriFair, Jørgen Kronborg er glad for den høje faglighed, som Morten Biel Hansen bringer ind i messekomitéen med Alltech.

- Vi går meget op i høj faglighed, både blandt udstillere og besøgende, på NutriFair. Med Alltech i messekomitéen bibeholder vi vores stærke messekomité, der er med til at hæve vores faglighed ved hver messe, siger projektleder Jørgen Kronborg.