NV-Randers A/S - Vinderslev har primært udstillet i udlandet de seneste 15 år, men har valgt at imødekomme de danske landmænd og byder nu velkommen på NutriFair-standen.

- NutriFair er et godt mødested, og vi kan se en tendens til et større behov for personlig kontakt med kunderne, hvilket er meget forståeligt. Det er vi glade for, fordi der er intet bedre end en tæt dialog og kyndigt samarbejde , og sammen skaber vi de bedste resultater, konstaterer Michael Vinderslev, 2. generation i det familiedrevne firma.

Artiklen fortsætter efter annoncen

NV-Randers A/S - Vinderslev leverer udelukkende kundetilpassede løsninger og høj kvalitet, hvor god service og dyrevelfærd er i højsædet. Kronjyderne omsætter syv kg-grise, 30 kg-grise, svin og søer til hele Europa. Takket være gode faciliteter omsætter Vinderslev cirka tre millioner dyr årligt.

- Vi forsøger konstant at være et skridt foran og arbejder derfor bestandigt med at følge udviklingen indenfor trivsel af alle former. At drive forretning med omhu har generel stor værdi for os, hvor tillid, ansvar og pålidelighed er uerstatteligt. Om vi omsætter grise eller blot står for transporten, er det altid landmandens afkast, der er i centrum, for vi ved, at det er prisen, der flytter grisen, fastslår Michael Vinderslev.

NV-Randers A/S ? Vinderslev tilbyder hjælp til alle processer i branchen i forbindelse med grisehandel, fra rådgivning til transport og afsætning. Desuden har de egen eksportstald, egne 24 specialbyggede lastbiler, tre SPF-lastbiler og produktionsrådgivere samt et internationalt salgsteam.

- Med os er afsætningssikkerhed og mindste smitterisiko for besætningen på sit højeste, siger Niels Vinderslev, CEO i firmaet.