Henrik og Asger Lund ved Hjelm på Lolland udskifter traktorflåden til Case IH. To Puma'er en 165'er og en 240'er samt en Magnum 340 er på vej til den alsidige planteavlsbedrift der også dyrker gartneriafgrøder, på nuværende tidspunkt er der fem hektar med jordbær og fem hektar med geoginer.

Om skiftet til Case IH siger Henrik Lund blandt andet at valget blev truffet ud fra en god dialog med sælgeren fra Mertz, der i samarbejde med Case IH Danmark lyttede til deres behov og præsenterede en løsning der opfylder alle deres ønsker. Videre fortæller Henrik at den enkle opbygning hvor luftanlæg ikke er et must, separat hydraulik til bagtøjet samt en meget enkel og ligefrem betjening af traktorerne tiltaler meget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Man kan sætte sig lige op i traktoren og kører den uden at have været på kurser, siger Henrik og fortsætter - GPS terminalen er meget overskuelig og brugervenlig.

De tre traktorer har ens betjening og er alle med trinløs CVX gearkasse. Ligesom de har alle informationer i højre A-stolpe og Multicontroller armlæn med 10 tommer touchskærm. Heller ikke på sæderne er der sparet, de er af typen Dualmotion der udover luftdæmpning i alle retninger og varme også er med køling til de varme arbejdsdage. Sæderne er beklædt med læder, der udover at se godt ud også er nemmere at vedligeholde, og en fedtklat tørres nemt af.

Om begrundelsen for at skifte hele tre traktorer på én gang uddyber Henrik at det var ønsket om en ens betjening og at det blev muligt via den meget attraktive finasiering via Case IH og CNH Capital der gjorde udslaget for at skifte alle traktorer på en gang.