Abonnementsartikel

Slagterigiganten forventer omsætningsforøgelse på én milliard kroner.

Senere i år forventes det, at KLS Ugglarps AB, der er et helejet datterselskab af Danish Crown, overtager majoriteten i Dalsjöfors Slakteri ved Borås, der er et svine- og kreaturslagteri.

De to virksomheder har forhandlet en aftale på plads, der dog er betinget af blandt andet de relevante konkurrencemyndigheders godkendelse.

Mens KLS Ugglarps driver virksomhed med udgangspunkt i Skåne og Kalmar, så ligger Dalsjöfors Slakteri i Borås i Västra Götaland nord for Gøteborg. Begge virksomheder slagter både svin og kreaturer med den svenske detailhandel som de største aftagere. Samarbejdet betyder, at KLS Ugglarps fremadrettet kan dække både det sydlige og den mellemste del af Sverige mere hensigtsmæssigt.

- Siden 2007, hvor Danish Crown købte sig ind i KLS Ugglarps, har virksomheden udviklet sig til en både stærk og troværdig samarbejdspartner for både de svenske landmænd, den svenske detailhandel og den svenske kødindustri. Nu er det tid til at tage næste skridt, så KLS Ugglarps kan fortsætte udviklingen og blive et endnu stærkere aktiv for Danish Crown og Danish Crowns ejere, siger Danish Crowns CEO Kjeld Johannesen, som også er bestyrelsesformand i datterselskabet KLS Ugglarps.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

KLS Ugglarps overtagelse af majoriteten i Dalsjöfors Slakteri skal godkendes af de relevante konkurrencemyndigheder. Såfremt det sker, vil det øge Danish Crowns omsætning med cirka en milliard kroner på årsbasis.