Abonnementsartikel

Borgeby Fältdagar stiller skarpt på planteværn i årets udgave af den svenske landbrugsmesse.

Praktiske løsninger på planteværnsproblemer og tilhørende ekspertise vil være årets tema på Borgeby Fältdagar, som afholdes i dagene 26-27. juni 2013 i Skåne.

Folkene bag den svenske landbrugsmesse håber, at landmænd, rådgivere, forskere og andre med interesse for spørgsmålet vil mødes for at udveksle viden og erfaringer inden for landbrugserhvervet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

 - Grunden til at vi valgte dette tema er, at der sker en masse på planteværnsområdet, forklarer Karin Håkansson, udstillingschef for Borgeby Fältdagar.

- For at kunne møde fremtidige krav, vil mere viden være nødvendig, hvis man også i fremtiden ønsker at få gode resultater. Vi håber, at så mange mennesker som muligt se chancen og tage del i den store bank af viden, der er indsamlet på messen, uddyber Karin Håkansson.

Eksperter og praktiske løsninger

Et videnstelt og et tematorv vil være i nærheden af Storteltet inde på messeområdet. Her vil man kunne finde stort set alt, hvad der har med årets tema at gøre.

Eksperter og repræsentanter fra både planteværnsindustrien og forskningen vil stå klar med svar på forskellige spørgsmål om emner som integreret planteværn, forebyggelse og sprøjteteknik.

Resistens vil også være et af emnerne lige som alternativ teknik til ukrudtbekæmpelse og arbejdsmiljø ved håndtering af planteværnsmidler også vil blive diskuteret.  

Artiklen fortsætter efter annoncen

Link til Borgeby Fältdagars hjemmeside.