For at lette overblikket for landmandet lancerer DLA Group nu "CleanLine", der er et samlet koncept for alle områder indenfor rengøring og desinfektion til landbruget. Det oplyser DLA Group.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge produktchef i DLA Agro, Erling Lindberg, bliver det nemmere at få overblik over hygiejneopgaven på bedriften med det nye koncept.

- Ved at vælge CleanLine får man en "rød tråd" i hele rengøringen og desinfektionen. Det betyder rationelle arbejdsgange og høj kvalitet i det udførte arbejde, siger han.

Konceptet indeholder et bredt sortiment af hygiejneprodukter specialtilpasset kvæg, svine- og fjerkræproduktion, samt en række produkter til generel rengøring og skadedyrsbekæmpelse.

- Det nytter jo ikke noget, at staldhygiejnen er i top, hvis der ikke er tænkt på f.eks. bekæmpelse af skadedyr omkring bygninger og øvrige anlæg, fortsætter Erling Lindberg.

Markedsføringen af CleanLine konceptet gennem medlemsvirksomhederne i DLA Group giver også landmanden en række andre fordele, herunder kompetent rådgivning fra specialister indenfor hygiejne området, samt økonomisk gevinst.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Indkøbssamarbejdet i DLA Group sikrer bedre indkøbsbetingelser samt en effektiv logistik og distribution, hvilket også vil komme landmanden til gode på bundlinjen, konkluderer Erling Lindberg.