Otrada Group, der er den største uafhængige distributør af svinegenetik i Rusland, bliver nu eksklusiv partner i Rusland, Kazakhstan, Georgien og Armenien af Pig Improvement Companys avllinjer: PIC X54 (F1 hun), PIC L04 (Landrace), PIC L05 (Yorkshire) og PIC 800 (Duroc). Samarbejdet skal kombinere PICs genetiske program med Otradas produktion, distribution og kundeservice. De russiske svineproducenter vil nu få direkte adgang til både genetik og lokale support, skriver PIC i en pressemeddelelse.

Rusland har mulighed for at blive stor-eksportør

Rusland er nu selvforsynende med svin, og har mulighed for at blive en førende eksportør, hvis der sker en forbedring af deres produktionseffektivitet. PIC vil blive ansvarlig for det genetiske program hos Otrada. Jürgen Kramer, som er General Manager for PIC Europa, ser frem til samarbejdet med Otrada.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Otradas distributionsnetværk, ekspertise i dyreproduktion og forståelsen af det russiske marked, gør dette samarbejde tiltalende. Gennem PICs eksisterende forretninger i Rusland, og det nye strategiske samarbejde med Otrada, kan PIC tilbyde russiske producenter mulighederne for at opnå den bedste match til deres systemer, så de blive succesfulde, udtaler Jürgen Kramer i pressemeddelelsen.

/ JEB