På Agritechnica viste Trioliet to nyheder, som ifølge virksomhedens PR-manager, Jeroen Meijerink, har relevans for Danmark, hvor mærket importeres af Stenderup A/S.

Jeroen Meijerink fremhæver den 20 kubikmeter store nyhed, som har fået den lidet mundrette modelbetegnelse Solomix 2 2000L VLL Feed Mixer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det særlige ved denne fuldfodervogn er, at hjulene er placeret på siden af vognen, så den dermed bliver særligt lav.

- Det giver en lav læssehøjde på 2,76 meter, og den lave højde gør det muligt at anvende vognen i gamle stalde uden stor port- og loftshøjde, siger Jeroen Meijerink.

- Selvom der i Danmark er mange moderne stalde, er der ofte en ældre bygning, som stadig anvendes, og hvor det er en fordel, at en fuldfodervogn kan komme ind, tilføjer han.

- Modellen kræver kun en traktor med 105 hestekræfter, og vi anbefaler modellen til besætninger med op til 200 køer, siger Jeroen Meijerink.

Den nye 36 kubikmeter vogn er den største to-sneglede blander i Trioliets program.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Denne model er en X-range model, som betyder, at den er udstyret med ekstra kraftige gearkasser, aksler og chassis samt tykkere karsider og snegle. Den har en 1000-omdrejningers drivlinje og reduktionsgear med oliekøler som standard.

Den nye fuldfodervogn kommer i to versioner, som har fået navnene Solomix 2, 3600 VLX-T og 3600 ZKX Feed Mixer.

Den kræver 175 hestekræfter.