Abonnementsartikel

På Langbakgaard ved Hobro er der altid ekstra knive til fuldfodervognen på lager - det er for dyrt at blande med slidte knive.

Fuldfodervognens knive skal kun være slidt få centimeter, før de bliver udskiftet på den økologiske bedrift Langbakgaard ved Hobro. Her er der altid friske knive på lager, og så snart det bliver bemærket, at køerne begynder at rode i foderet, så ved medarbejderne, at det er på tide at skifte de nederste en, to eller tre knive i bedriftens fuldfodervogn - en 34 kubikmeter BvL-vogn med tre snegle.

Erfaringen er, at hvis de slidte knive sidder for længe, falder ydelsen så meget, at det tydeligt kan konstateres i tanken.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få adgang til alle artikler på Maskinbladet.dk
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.